Dreptul de a fi uitat

Utilizați această opțiune dacă doriți să eliminați datele dvs. personale și alte date din magazinul nostru. Rețineți că acest proces vă va șterge contul, astfel încât nu veți mai putea să-l accesați sau să-l utilizați mai mult .


Adresa ta de email

Cum functioneaza aceasta?

Veți primi un e-mail cu un link, care după ce faceți clic va șterge toate datele pe care le stocăm pentru dvs. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimat. Legătura va fi activă pentru 2 ore.

Loading...